20 maj, 2024

Speltips 6/11: Frosinone-Empoli

Söndagen blev mindre lyckat för mina rekar. Nästan två Unit back och sammanfattningsvis förra vecka slutade med -0.7 Unit. 18 speltips där åtta gick med vinst.

I italienska Serie A drabbar två lag med dålig form samman i form av Frosinone och Empoli.

Efter tio spelade omgångarna hittar vi Frosinone på en 12:e plats i tabellen och laget har en seger på de fem senaste. Laget har dock inlett säsongen bra när det kommer till spel på hemmaplan. På fem spelade hemmamatcher har laget förlorat en match och det mot Napoli. Att laget ligger på en 12:e plats i tabellen beror att man på fem spelade bortamatcher har tagit bara två poäng.

Empoli i sin tur ligger näst sist och har vunnit två av sina inledande tio matcher. Dessa två segrar har man dock tagit på de fem senaste matcherna. Laget har en seger hemma och en borta. Laget har haft problem både offensivt och defensivt i inledningen av säsongen. Empoli har gjort bara tre mål framåt och släppt in hela nitton mål.

Ser vi på lagets bortaspel så har man som sagt vunnit en match och har 2-12 i målskillnad på bortaplan.

Trots att Empoli har något bättre form sett till fem senaste matcherna så håller jag Frosinone som något bättre i grunden. Jag tycker att spel på hemmalaget är bra.

Frosinone-Empoli

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.87@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 18:29

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.