25 april, 2024

LHC vinner hemma

Inga speltips igår. I tisdags blev det en en vinst och en halvförlust. 

Gårdagens förslag till Europatipset gick inte så värst bra. Tre kisade matcher förstörde kvällen. 

Idag bjuds vi på få spelobjekt från fotbollen därför hämtar jag dagens speltips från SHL. 

Första speltips är från matchen Linköping som tar emot Leksand på hemmaplan. LHC har spelat upp sig och laget har fått häng på slutspelsplatserna. Med fyra segrar och en förslut har laget nu sex poäng upp till Växjö som ligger på tionde plats. Leksand kommer till den här matchen med fem raka försluter och bara en seger på de sju senaste. Laget ligger sist och hoppet om att klara nytt kontrakt blir allt mindre. 

LHC:s form talar mycket för en hemmaseger och jag väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.84 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.