22 juli, 2024

Europatipset 12/2: Förslag och analys

Intressant kupong ikväll på Europatipset, där det finns potential till skrällar. 

Jag ska inte gå igenom alla matcher, men tänkte lämna lite tankar i stort. 

Första matchen mellan Inter och Napoli är intressant på många sätt. Napoli ser ut att kommit ut krisen laget hade. Inter i sin tur spände musklerna i andra halvlek mot Milan i ligan senast och visade klass. Trots det kan man gardera den här matchen. 

Match nummer tre är riktigt lurig tycker jag där Bristol City tar emot Derby. Bristol är favoriter, men jag tycker att Derby sett bra ut på sistone. Jag väljer faktiskt att plocka bort hemmalaget helt. 

På min kupong väljer jag att spika en match från den skotska ligan och tar även med Ajax. Jag tror att dessa är favoriter som kommer att hålla. 

Hela mitt förlag är en R-system R-6-4-44 med två matematiska garderingar. 

Lycka till vid rygg. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.