22 juli, 2024

2019-06-08:Speltips

Tre speltips igår, där en gick med vinst och på två fick vi pengarna tillbaka. Idag har jag tittat på följande matcher. 

Dagens första speltips:

Trelleborgs FF-Degerfors IF (Sverige, Superettan)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.30

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

Det känns som att Trelleborg är på gång ordentligt. Laget är obesegrade i tre raka matcher, medan Degerfors kommer till den här matchen med tre raka förluster. Degerfors har blandat bra med mindre bra insatser i inledningen av Superettan. Trelleborg i sin tur har svarat för fler jämnare prestationen i jämförelse med Degerfors. Laget brukar dessutom vara svårslagna på hemmaplan och det är något som talar att mitt spel sitter. Jag väljer att spela på hemmalaget med asian handicap -0.25. 

Dagens andra speltips: 

Gefle IF-Sollentuna FK (Sverige, Division 1 Norra)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.85

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

Viktiga poäng står på spel när Gefle tar emot Sollentuna. Här har vi två lag som försöker lyfta från bottenstriden. Sollentuna kommer till den här matchen med fyra raka matcher utan förlust, medan Gefle har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de fem senaste matcherna. Båda lagen har släppt in 14-mål. Gefle har gjort 12 och Sollentuna 14-mål på elva spelade matcher. Jag tror att vi får se två lag som inte vill bjuda på något gratis och där med tror jag på få mål i den här matchen. Mitt spel i den här matchen blir under 2.5 mål i matchen. 

Dagens tredje speltips: 

Moldavien-Andorra (EM-kval)

Tips: 2 asian handicap +0.25 första halvlek

Odds: 2.00

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Här har vi två lag som ligger i botten av tabellen efter två spelade matcher. Moldavien inledde med förlust mot Frankrike och följde upp det med förlust mot Turkiet. I båda matcherna släppte man in fyra mål. Andorra i sin tur förlorade mot Island med 0-2 och mot Albanien 0-3. Moldavien är på papper ett bättre lag, men frågan är om laget kommer att lyckas spraka nollan redan i första halvleken. Jag tror att Andorra har god chans att hänga med i den här matchen till en början. Mitt spel här blir att Andorra inte förlorar den första halvleken. Det spelas till två gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.