24 juli, 2024

Få mål att vänta mellan Leicester och Wigan

Under lördagen bjuds vi på en del matcher från England och FA-cupen. Jag ska dock börja med att sammanfatta gårdagen. Mitt drag här på bloggen gick med vinst och även livespel där jag bokade Athletic Bilbao mot Sevilla.

Jag har några spelidéer utöver två som kommer att presenteras här på bloggen, men i dessa matcher måste jag se startelvorna innan man kan lägga något spel. Exempelvis i matcherna Brighton-Sheffield W och Wolverhampoton-Manchester Utd. Bästa sättet att ta del av dessa tips är att prenumerera på min telegram kanal som är helt gratis. Då får ni alla Livespel direkt i mobilen. Länken till kanalen finns här.

Detsamma gäller Stryktipset, där det är bäst att vänta in i det sista innan man lämnar in det hela. Runt 15.00 brukar startelvorna dyka upp, därefter kommer jag att lägga upp mitt förslag.

Idag börjar jag med matchen mellan Leicester och Wigan, där vi har ett Premier League lag som tar emot ett lag från Championship. Här är Leicester stora favoriter och det är inget konstigt med det. Framförallt med tanke på att Wigan ligger i botten av Championship. Jag förväntar mig här att Leicester kommer att ställa upp ett reservbetonat lag. Det ska sägas att Leicester har en semifinal i ligacupen att tänka på. Den matchen spelas den kommande vecka. Jag tror att vi kommer se en match där Leicester försöker spara på krafterna.

Tips: Under 4 mål i matchen

Odds: 1.70 @Bet365

Insats: 36kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.