24 juli, 2024

Celta Vigo spelas till bra odds

Även gårdagens drag här på bloggen gick med vinst. Dessutom bjöd jag på några livespel vilket resulterade i plus. Jag gick emot Bristol City mot Blackburn vilket gav tre gånger insatsen.

Idag söndag börjar jag med Celta Vigo som på hemmaplan tar emot Mallorca. Här har. I två lag med dåligt form. Båda lagen har en seger på de fem senaste matcherna. Vi har dessutom två lag som släpper in mycket mål och då kanske ni undrar varför jag går på underspel i den här matchen?

Anledningen är ganska enkel. Med tanke på att viktiga poäng står på spel i bottenstriden och att båda lagen haft problem med målskyttet så tror jag att vi får se under 2.5 mål i matchen. Oddset på underspel är bra och ligger tycker jag minst fem punkter för högt.

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.78 @Nordicbet

Insats: 20kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.