22 juni, 2024

2019-02-13: Speltips

Mina speltips går så där får man konstatera. Igår blev det en vinst och det i matchen Bristol City-QPR. Underspelet i matchen Roma-Porto kändes bra efter första halvleken, men i andra fick vi se tre mål och spelet bommades. Stora besvikelse blev Birmingham som föll hemma mot bottenlaget Bolton.

Idag kör vi vidare och jag har tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

Ipswich-Darby (England, Championship)

Tips: 2

Odds: 1.90

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Ipswich är på väg ur ligan och det känns som att spelarna redan checkat ut. Laget ligger sist och har nio poäng upp till säker mark. Ipswich kommer till den här matchen med fyra raka förluster och senaste seger kom mot Rotherham i mitten på januari månad. Derby i sin tur har en förlust på de fem senaste matcherna och laget är obesegrade i de tre senaste. Derby ligger på en sjunde plats i tabellen och är i allra högsta grad inblandade i kampen om play off platserna. Jag tror att Derby har god chans att vinna trots bortaplan.

Dagens andra speltips:

Sheffield United-Middlesbrough (England, Championship)

Tips: X

Odds: 3.40

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr

Två topplag som drabbar samman på Bramall Lane. Hemmalaget ligger på en tredje plats och är tre poäng efter tvåan Leeds. Middlesbrough i sin tur ligger på en femte plats och är fyra poäng efter Sheffield. Med andra ord står viktiga poäng på spel i den här matchen. Middlesbrough kommer till den här matchen med fem raka utan förlust. Hemmalaget i sin tur har en förlust på de fem senaste matcherna. Förlusten kom mot Swansea på bortaplan. Ser man till statistiken så har hemmalaget förlorat tre gånger på hemmaplan. Middlesbrough i sin tur har två förluster på bortaplan. Jag tror att vi kommer se en tajt match där båda lagen kommer att bevaka den poäng som man har från början. Den här matchen kan egentligen sluta lite hur som helst, men oddset på oavgjort lockar.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.