22 juni, 2024

2019-02-14: Speltips

Nya tunga smäll igår. Derby tappade 1-0 ledning på bortaplan mot Ipswich och Sheffield United vann med uddamålet mot Middlesbrough där jag trodde på kryss. Idag torsdag blickar jag mot Europa League.

Dagens första speltips:

Lazio-Sevilla (Europa League)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.08

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

En på förhand mycket intressant möte sett över två matcher. Lazio är enligt mig favoriter på hemmaplan och det mest på grund av Sevillas form. Bara en seger på de fem senaste matcherna i ligan. Lazio i sin tur har inte räckt till mot topplagen i ligan. Lazio ligger på en sjunde plats i tabellen och det är frågan hur man kommer att satsa. Laget har chansen att ta en fjärde plats som skulle innebära spel i Champions League. Sevilla har dock exakt samma bekymmer. Sevilla ligger på en fjärde plats men skuggas tätt av Getafe och Alaves. Jag tror här att Lazio har god chans att vinna. Mitt spel blir 1 med asian handicap -0.25. Halvförlust om matchen slutar oavgjort.

Dagens andra speltips:

Celtic-Valencia (Europa League)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.80

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Även nästa tips hämtar jag från Europa League där Celtic tar emot Valencia. Ett Valencia som haft förtvivlat svårt att vinna sina matcher i ligan. Laget har spelat oavgjort i hela tretton matcher på 23-omgångar. Dessutom har Valencia i ligan varit riktigt målsnåla både bakåt och framåt. Celtic lär satsa allt framåt i den här matchen med ett fanatisk publik i ryggen. Jag tror dock att Valencia kan klara av att stå emot här. Mitt spel i den här matchen bli under 2.5 mål till 1.80 gånger insatsen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.