22 juli, 2024

Speltips: Crystal Palace-Fulham

En hel del intressanta matchen har vi under lördagen. Jag börjar i England där Crystal Palace tar emot Fulham.

Crystal Palace i sin tur har fått bra start på den här säsongen. Laget inledde med att besegra Sheffield United i premiären. I den andra omgången blev det förlust på bortaplan mot Arsenal. I den tredje omgången tog laget en poäng mot Brentford på bortaplan, där Joachim Andersen svarade för kvitteringen. Därefter besegrades Wolverhampton med 3-2 och i den senaste omgången var laget på väg mot en skräll mot Aston Ville. Palace ledde med 1-0 men släppte in tre mål insluter av matchen.

En spelare som varit bra är anfallaren Odsonne Edouard som har gjort mål i tre raka matcher.

Fulham var en positiv överraskning i Premier League förra säsongen. Under säsongsinledningen har man blandat och gett en del, men det gjorde man även förra säsongen där slutresultatet ändå blev väldigt bra. Precis som Palace har Fulham spelat ihop sju poäng i inledningen av ligaspelet.

Fulham besegrade Luton med knappa 1-0 i den senaste omgången och innan uppehållet blev man överkörda av Manchester City med hela 5-1.

Jag har hittat ett par intressanta spel i den här matchen. Med tanke på att ovannämnda Edouard är i målform så tycker jag att man kan slänga in en liten peng på att han gör mål.

Mitt andra spel blir att Palace vinner matchen.

Crystal Palace-Fulham

Tips 1: Odsonne Edouard gör mål i matchen

Odds: 3.00@Bet365

Insats: 0.5 Unit

Tips 2: 1

Odds: 2.00@Bethard

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.