22 maj, 2024

2019-04-03: Speltips

Tisdagen blev inte alls lyckad. Tre speltips där chansen på oavgjort mellan Verona och Cosenza blev tipset som gick med vinst. Milan svek och kryssade hemma mot Udinese. United med en man mindre föll mot Huddersfield.

Idag onsdag har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

Lecce-Cosenza (Italien, Serie B)

Tips: 1

Odds: 1.94

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Hår tycker jag att spelmarknaden är fel ute. Lecce ligger på en andra plats i tabellen och med tanke på hur tajt det är i toppstriden måste Lecce vinna en sån här match. Cosenza ligger på en elfte plats i tabellen och laget har fem poäng mer än Livorno som ligger på kvalplats. Lecce har förlorat bara en match på hemmaplan den här säsongen och det mot Palermo. Efter har man tio raka på hemmaplan utan förlust. Cosenza i sin tur har bara en seger på de fem senaste bortamatcherna. Jag tror att Lecce vinner här och väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.94 gånger insatsen.

Dagens andra speltips:

Roma-Fiorentina (Italien, Serie A)

Tips: Över 2.5 mål i matchen

Odds: 1.75

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

Två lag med dåligt form. Roma kommer till den här matchen med två raka förluster och laget är riktigt ojämna i sina prestationer. Fiorentina i sin tur har fem matcher utan seger. Jag har en känsla att Fiorentina kan skrälla här, men jag vågar inte klicka på en bortaseger på förhand. Roma är piskade att vinna här för att ha chansen kvar att knipa en fjärde plats. Båda lagen gör en del mål och håller sällan nollan. Med tanke på att Roma måste satsa framåt kan det passa Fiorentina som är bra på kontringar. Jag tror på att vi kommer att se en öppen match bild. Mitt spel här blir över 2.5 mål i matchen till 1.75 gånger insatsen. Jag kommer även att lägga en peng på att båda lagen gör mål och att det blir minst tre mål i matchen. Det spelet finns till två gånger pengarna.

Dagens tredje speltips:

Torino-Sampdoria (Italien, Serie A)

Tips: Båda lagen för mål

Odds: 1.80

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

En mycket intressant match på förhand där den vinnande laget hakar på striden om fjärde platsen. Inför den här omgången har båda lagen 45-poäng och det är tre mindre än Lazio som ligger på en femte plats. Upp till fjärde platsen är det fem poäng. Ser man på lagens fem senaste matcherna så har Sampdoria fyra segrar och en förlust. Torino har tre segrar, en oavgjord och en förlust på sina fem senaste. Det intressanta är att Torino hade en bra period oC laget höll nollan i sex raka seriematcher. I de tre senaste har man släppt in sammanlagt sex mål. I fem raka matcher har Torino gjort mål framåt. Sampdoria i sin tur har hittat målet i sex raka matcher. Mitt spel blir att båda lagen gör mål och det spelas till 1.80 gånger insatsen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.