22 maj, 2024

ÅFF utslagna mot Hjusbro IK

Tidigare ikväll åkte vi ur Östgötacupen som är grunden till kval för Svenska Cupen. I mötet med Hjusbro IK som håller till i division IV hade vi stort bollinnehav och skapade många bra lägen.

Hemmalaget hade tre bonus straffar i den här matchen och redan i den sjunde minuten tog Hjulsbro ledningen via ett självmål. Hemmalaget ökade på sin ledning via en bonusstraff. Vi fick bra start på den andra halveken och via två snabba mål lyckades vi borde reducera och kvittera. Hemmalaget tog direkt ledningen med 3-2 via sin andra bonusstraff. Vi hade som sagt stort bollinnehav och skapade mängder med målchanser, men vi var allt för ineffektiva när chanserna kom. 

Med drygt tio minuter kvar av matchen gjorde hemmalaget 4-2 via tredje bonusstraffen. Vi reducerade fram till 4-3 och trots dansade bollar på mållinjen lyckade vi inte kvittera. 

Vi hade en del spelare borta i den här matchen, men ingen kan vara nöjd med dagens presentation. Glädjande är dock att nyförvärvet Ramiel Dias Farias fick sitt arbetstillstånd klart bara timmarna innan matchen mot Hjulsbro IK. 

På lördag drar allvaret igång på bortaplan mot Eskilsminne. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.