19 april, 2024

2019-03-17: Speltips

Sex speltips igår slutade med blandade resultat. Tre spel gick med förlust, två med vinst och i ett spel fick vi pengarna tillbaka. Mest överraskande var att både Benevento och Torino föll. Hull ledde fram till 84:e minuten, men QPR lyckades kvittera. Lite tur i West Ham matchen som vände underläge 2-3 till seger 4-3.

Idag söndag har jag kollat på följande matcher.

Dagens första speltips:

FK Sarajevo-Krupa (Bosnien, Premier League)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.30

Spelbolag: Betfair

Insats: 10kr

Sarajevo går mot ligatiteln. Lagets första på sju år och man leder ligan med 11-poäng före Zrinjski. Krupa i sin tur ligger sist och har fyra poäng upp till säker mark. Sarajevo är stora favoriter i den här matchen och borde vinna tämligen enkelt. Jag går här på en lite chansning och spelar på under 2.5 mål i matchen. Mest beroende på att planen som Sarajevo spelar på är i inte i skick för skön spel. Jag räknar med att mycket kamp i den här matchen.

Dagens andra speltips:

Las Palmas-Mallorca (Spanien, La Liga 2)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.70

Spelbolag: Unibet

Insats: 15k

Las Palmas är obesegrade i ligan på hemmaplan och laget har släppt in bara åtta mål på hemmaplan. Mallorca ligger på sjunde plats i tabellen och jagar Cádiz som ligger tre poäng före och innehar en plats som leder till play off. Båda lagen har en förlust på de fem senaste matcherna, men Mallorca kommer till den här matchen med fyra raka utan förlust. Jag väljer här att spela på hemmaseger med asian handicap -0.25 till 1.70 gånger insatsen.

Dagens tredje speltips:

AIK-AFC Eskilstuna (Svenska Cupen)

TIps: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.75

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

AIK har tagit sig till semifinal utan att imponera. Mot Öster förra helgen var laget utspelade i den första halvleken och det krävdes förläggning för att AIK skulle ta sig vidare. AFC i sin tur har imponerat i cupen. Efter segrar mot Assyriska IK och IFK Värnamo spelade laget oavgjort mot Norrköping, vilket gjorde att man knep första platsen i gruppen. I kvartsfinalen besegrade Halmstad efter förläggning. Förra året i Superettan visade laget ett imponerade defensiv och mot Norrköping visade man att defensiv ser bra ut även i år. AIK som sagt har haft svårt att övertyga och framförallt har laget haft svårt att göra mål. Jag väljer här spel på under 2.5 mål till 1.75 gånger pengarna. Jag kommer även att lägga en liten peng på att AFC inte förlorar under ordinarie tid.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.