24 juli, 2024

Speltips 9/1: Middlesbrough-Chelsea

Gårdagens rek i matchen Wigan-Manchester United gick med vinst där jag rekade att United skulle vinna men att det inte skulle bli fyra mål.

United dominerade matchen men hade som vanligt svårt att förvalta målchanser. Till slut vann man med 2–0.

Även idag är det skralt med matcher men min rek hämtar jag från semifinalen i cupen där Middlesbrough tar emot Chelsea.

Det handlar om första mötet mellan dessa två och Middlesbrough har tagit sig hit genom att slå ut Port Vale, Exeter, Bradford City, Bolton och Huddersfield.

I ligan inledde laget svajigt men hittade formen under slutet av september och laget hade en förlust på elva tävlingsmatcher.

Formen har varit upp och ner under senaste veckorna. I ligan har laget tre segrar och två förluster där förlusterna kom mot Rotherham och i den senaste omgången föll laget på hemmaplan mot Coventry.

I veckan blev laget utslagna ur FA-cupen efter förlust mot Aston Villa. Middlesbrough gjorde en solid insats mot ett Aston Villa som ställde upp med starkt lag. Middlesbrough höll jämna steg matchen igenom.

Chelsea går mot ännu en misslyckad säsong. I ligan ligger laget på en 10:e plats och hoppet om eventuell spel i Europa börjar glida laget ur händerna. Inför kvällens match saknas det en drös med spelare.

Formmässigt och spelmässigt finns det dock en del positiva saker men det negativa att laget har svårt att förvalta chanserna och spelövertaget man skapar i sina matcher. I den senaste omgången besegrades Luton med 3–2 där laget lyckades för första gången på länge göra fler än två mål.

I helgen tog sig laget vidare från FA-cupen genom att besegra Preston med 4–0. Den segern ska man ta med en nypa salt med tanke på att Chelsea ställde upp med nästan ordinarie lag.

Här tror jag att Middlesbrough kommer att kunna stå emot Chelsea som jag redan varit inne på har haft problem med målfabrikationen. Min rek i den här matchen blir under tre mål asian lines.

Middlesbrough-Chelsea

Tips: Under 3 mål asian lines

Odds: 1.85@VerdeCasino

Insats: 1 Unit

Spelstopp: 20:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.