24 juli, 2024

Mål att vänta i Neapel

Dagens tredje spel hämtar jag från Neapel och matchen mellan Napoli och Barcelona i Champions League.

Riktigt spännande match på förhand. Napoli har kommit ur krisen och gjort en del bra insatser på sistone. Här tror jag inte Barcelona kommer få det lätt. Alla som känner till Napoli vet vad fansen kan göra på hemmaarenan och hur det kan lyfta laget mot andra höjder. Barcelona vet jag inte riktigt var man har måste jag säga.

Trots att laget vunnit sina matcher i ligan tycker jag att spelet inte sett helt hundra. Trots att Barcelonas spel inte sett riktigt bra ut så vet vi vilken kapacitet det finns i det här laget. Jag tror vi kommer få se mål i den här matchen och väljer att spela över 2.5 mål till 1.90 gånger insatsen.

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.90 @Bet365

Insats: 40kr 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.