22 juli, 2024

Lile har goda chanser på hemmaplan

Torsdagens drag här på bloggen gick med halvförlust, där Standard Liège ledde med 2-0, men Arsenal hämtade upp det till 2-2. I övrigt en del livespel bjöd jag på. Resultatet blev en vinst, en förslut, en oavgjord och en halvförlust.

Idag fredagen kommer första draget från Frankrike och matchen mellan Lille och Montpellier. Hemmalaget Lille ligger fyra poäng före Montpellier i tabellen, men i det här fallet tar bortalaget flertal av sina poäng på hemmaplan. På bortaplan har Montpellier fortfarande inte vunnit, men har fem oavgjorda matcher.

Lille i sin tur är obesegrade på hemmaplan där man har sju segrar och två oavgjorda. Jag tror att Lille har en god chans att ta alla tre poäng.

Tips: 1

Odds: 1.85 @Bet365

Insats: 35kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.