14 juni, 2024

2019-07-27: Speltips

Senaste speltipset slutade med en vinst och en förlust. Inga speltips från mig under veckan. Jag brukar hålla mig borta från första kvalmatcher i Champions och Europa League. 

Idag har jag tittat närmare på följande matcher. 

Dagens första speltips:

IK Sirius-AIK (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2

Odds: 2.15

Spelbolag: NordicBet

Insats: 20kr

Över två gånger pengarna på en AIK seger! Jag måste säga att jag inte förstår marknaden riktigt och varför det är så pass högt odds på AIK. Visst är AIK mitt i kvalet till Champions League och visst kommer Rickard Norlig att rotera, men trots det så anser jag att AIK har goda chanser till en seger här. Laget har helt enkelt inte råd att tappa poäng om man ska hota Malmö FF hela vägen mot ett nytt SM-Guld. Visst man ska inte underskatta Sirius som gjorde en fin insats borta mot Malmö i den senaste omgången och fick med sig 1-1. Med tanke på just den resultatet så lär inte AIK underskatta Sirius. Jag tror att spelare som kommer spela den här matchen vill visa Norling att de vill spela även i kvalet mot Maribor. Mitt spel i den här matchen blir att AIK vinner.

Dagens andra speltips: 

Falkenbergs FF-GIF Sundsvall (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.75

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Snacka om ångestmatch när Falkenberg tar emot Sundsvall. Båda lagen har elva poäng och frågan är om någon kommer att ta tre poäng. Här har vi två lag där varken offensiven eller defensiven fungerat så här långt. Sundsvall har gjort 18-mål framåt medan Falkenberg har gjort endast 14-mål. När det kommer till insläppta mål så har Falkenberg släppt in hela 33-mål och Sundsvall 26. Sundsvall har förstärkt laget med två spanjorer i form av Pol Roige och Marc Mas Costa, där den sistnämnde ska vara ersättare för Linus Hellenius. Med tanke på vad den här matchen betyder för båda lagen så tror jag att vi kommer se två lag som inte vill bjuda på något gratis. Falkenberg har gjort bra matcher hemma och Sundsvall kan få problem på naturgräs, då laget trivs att rulla boll. Mitt första spel i den här matchen blir under 2.5 mål och jag lägger även en liten peng på att Falkenberg vinner. 

AFC Eskilstuna-Hammarby IF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.75

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

Det svänger om Bajen kan man lugnt säga. Efter tre raka segrar har laget häng på topp tre. Hammarby har på tre senaste matcherna svarat för 14-mål framåt, samtidigt som man fortsätter att släppa in mål. Nu väntar en tuff match mot näst jumbo AFC som haft svårt med målproduktionen. Laget har på sexton spelade matcher gjort 13-mål. Hammarby är stora favoriter hos alla spelbolag, men jag vill höja ett varning finger. AFC har efter uppehållet spelat bättre och på hemmaplan har man förlorat bra två matcher den här säsongen. Dessutom har laget 9-8 i målskillnad på åtta spelade hemmamatcherna. Jag tror inte att det här blir en enkel resa för Hammarby trots laget fruktade offensiv. Jag tror dessutom att Bajen hör och häpna har chans att hålla nollan. Mitt första spel här blir under 2.5 mål i matchen och den andra spelet blir att båda lagen inte gör mål. Det spelas till 2.05 gånger insatsen. 

Lycka till! 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.