22 juli, 2024

2019-02-26: Speltips

Inga speltips från mig under måndagen. Söndagen slutade med två vinster och en halvförlust. Lite flyt hade jag i matchen mellan Norrby och AIK där Norrby tog ledningen och AIK kvitterade. Hoppet om underspel var inte så stor då, men matchen slutade 1-1. Sampdoria vann med uddamålet över Cagliari och det blev halvförlust i matchen Chievo-Genoa där jag spelade Genoa med asian handicap -0.25.

Idag måndag har vi en del matcher att se fram emot.

Dagens första speltips:

Leicester-Brighton (England, Premier League)

Tips: 1

Odds: 1.95

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

Leicester har gått tungt på sistone och efter förlusten mot Crystal Palace i helgen fick tränaren Claude Puel sparken. Inför den här matchen så är det assisterande tränare Mike Stowell och Adam Sadler som leder laget. Här har vi två lag vars form är riktigt usel. Hemmalaget har bara en poäng på de sex senaste matcherna. Senaste seger tog Leicester på bortaplan mot Everton i början på januari månad. Brighton I sin tur har bara samlat in två poäng på de sex senaste matcherna och har genom detta hamnat farligt nära nedflyttningsstrecket på en sextondeplats, bara tre poäng ner. Brighton saknar även en del spelare inför den här matchen. Mittbacken Leon Balogun samt anfallaren Florin Andone genom skada respektive avstängning, medan anfallsduon Jurgen Locadia och Glenn Murray är osäkra till spel.

Jag tror här på att Leicester kommer att tända till och på hemmaplan har man god chans att vinna över svagt Brighton. Mitt spel blir en rak hemmaseger till 1.95 gånger insatsen.

Dagens andra speltips:

Benevento-Pescara (Italien, Serie B)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.81

Spelbolag: Unbet

Insats: 15kr

Serie B är riktigt spännande både när det gäller topp och bottenstriden. I den här matchen har vi två lag med bra form, där hemmalaget ligger på en fjärde plats och Pescara på en tredje plats i tabellen. Pescara har en pinne mer och är en pong bakom Palermo som ligger på andra platsen. Med andra ord så är det viktiga poäng som står på spel i den här matchen. Det ska sägas att både Benevento och Palermo har en match mindre spelad än Pescara. Benevento kommer till den här matchen efter bara 1-1 mot bottenlaget Foggia, meda Pescara vann på hemmaplan med 2-0 mot jumbon Padova. Här tror jag att båda lagen är nöjda med en poäng, men jag vågar inte spela på oavgjort då den här matchen kan sluta med uddamålsseger för någon av lagen. Eftersom jag tror att båda lagen inte vill förlora den här matchen så kommer vi att se en försiktig match. Jag tror att vi kommer se få mål i den här matchen och väljer att spela på under 2.5 mål till 1.81 gånger insatsen.

Dagens tredje speltips:

Lazio-Milan (Italien, Coppa Italia)

Tips: 2 asian handicap +0.25

Odds: 2.88

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr

Första matchen i den italienska cupen, där ett skadedrabbat Lazio tar emot Milan som gått bra i ligan. Gatuso ser ut att fått ordning på Milan som inte förlorat i ligan sedan omstarten. Jag skrev ett speltips i helgen där Milan var inblandade. Då skrev jag att Piatek varit hur bra som helst och en av bidragande orsak varför Milan börjat vinna matcher igen. Milan svarade för en mycket fin insats senast i ligan då hemmastarka Atalanta besegrades med 3-1. Lazio i sin tur har spelat i Europa League och det har satt spår på ligaspelet. Laget har i ligan vunnit två och förlorat tre på de fem senaste matcherna. Dessutom räckte man inte till mot Sevilla i Europa League. Simone Inzaghi har inför den här matchen en del spelare borta och det pratar om att Lucas Leiva kommer att spela mittback. Med tanke på att Lazio haft mer matcher och att skadeläget inte ser bra ut, väljer att spela på Milan med asian handicap +0.25. Det innebär halvvinst om matchen slutar oavgjort

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.