21 juni, 2024

2019-02-24: Speltips

Fyra vinster och två förluster blev facit igår. Missarna kom i matcherna Wigan-Ipswich och Cremonese-Ascoli.

Idag söndag har vi två riktigt heta matcher att se fram emot. Manchester United-Liverpool och Chelsea-Manchester City. Två matcher som jag inte kommer att röra vid innan start.

Dagens första speltips:

Norrby-AIK (Svenska Cupen)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.10

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr

Här ska det vara klasskillnad mellan lagen. AIK vann den inledande matchen mot J-Södra med 1-0 och segermålet kom på straff. Norrby i sin tur föll i den första omgången på bortaplan mot Örgryte. Jag tror att AIK vinner här, men jag tror inte att vi kommer att se speciellt många mål. Över två gånger pengarna på under 2.5 är taget alla dagar i veckan.

Dagens andra speltips:

Sampdoria-Cagliari (Italien, Serie A)

Tips: 1

Odds: 1.81

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Sampdoria kommer till den här matchen med tre raka förluster och det är verkligen dags för laget att studsa tillbaka på vinnarspåret. Cagliari besegrade Parma i den senaste omgången och det var lagets första seger på fem matcher. Cagliari har en hel del skador inför den här matchen och jag har svårt att se att man ska kunna rå på Sampdoria som brukar vara starka på hemmaplan. Jag väljer här spel på en rak hemmaseger.

Dagens tredje speltips:

Chievo-Genoa (Italien, Serie A)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.94

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Chievo fortsätter att gå tungt i ligan. I den senaste omgången föll laget på bortaplan mot Udinese. Laget ligger hopplöst sist i tabellen med nio poäng. Laget har på 24-matcher gjort bara 19-mål och släppt in hela 48. Genoa kommer till den här matchen med två segrar, två oavgjorda och en förlust på de fem senaste matcherna. Att laget ligger på trettonde plats med tio poäng ner till Bologna som ligger på nedflyttningsplatsen gör att man kanske nöjer sig med en poäng här. Jag tror att man har goda chanser att besegra Chievo, men jag väljer att säkra upp lite och spelar med sina handicap -0.25.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.