22 juli, 2024

Speltips 23/12: Lyon-Nantes

Onsdagen bjuder på en del härlig fotboll där vi har matcher från Frankrike, Spanien och Italien att se fram emot. 

Dagens första speltips tar jag från Frankrike och Ligue 1 där hemmalaget Lyon tar emot Nantes. Lyon gr bra i ligan och laget har bara en förlust efter sexton spelade omgångar. Fyra segrar och en oavgjord är lagets facit i de fem senaste matcherna. Lyon ligger på en andra plats i tabellen och har samma poäng som Lille. Moussa Dembele saknas i den här matchen, men det är något som Lyon fått klara sig ett tag utan. 

Nantes i sin tur har sju raka matcher utan seger och inför den här omgången parkerar laget femtonde plats med femton inspelade poäng. 

Lyon är klara favoriter i den här matchen och jag tror att man kommer att köra över Nantes på hemmaplan. Jag kommer att spela på Lyon seger med asian handicap -1.5

Lyon-Nantes

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds: 1.85

Insats: 1.5 unit

Matchstart: 21:00

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.