21 maj, 2024

Tuff uppgift för Milan

Dagens andra drag hämtar jag från Italien och Serie A där två formsvaga lag drabbar samman. Cagliari tar på hemmaplan emot Milan. 

Milan som i omstarten fick bara 0-0 på hemmaplan mot Sampdoria. En poäng som Milan ska tacka sin målvakt för. Zlatan Ibrahimovic kom in i den andra halvleken, men han har inga lekkamrater att leka med. Milan saknar självförtroende och sakar tydlighet både defensivt och offensivt. 

Cagliari avslutade 2019 med två raka förluster och i omstarten åkte man på en rejäl käftsmäll på bortaplan mot Juventus som vann med hela 4-0. Cagliari är starka på hemmaplan, där man förlorat mot Brescia, Inter och Lazio. Jag tror här att Milan får svårt att få med sig några poäng. Här väljer jag att boka Milan. Det vill säga att vi vinner på 1X. Jag kommer även att lägga en peng på att vi inte får se tre mål i den här matchen. 

Tips 1: Boka Milan

Odds: 2.42 @Betfair Exchange

Insats: 50kr+exponering 71kr

Tips 2: Boka över 2.5 mål

Odds: 1.93 @Betfair Exchange

Insats: 50kr+exponering 46.50

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.