25 april, 2024

Wolverhampton bör köra över Newcastle

Inga speltips från min sida här på bloggen sedan i måndags. Om vi tittar på januari månad så här långt så kan jag konstatera att jag lagt sammanlagt 32 spel och hittills har kassan gått plus med 1048kr. 

Det är framförallt spel hos Betfair Exchange som resulterat i många vinster, så jag hoppas att ni hänger på när det gäller mina tips. 

Idag lördag finns det en del intressanta matcher och jag börjar i England och Premier League. Vi börjar med hemmalaget Wolverhampton som tar emot Newcastle. 

Wolverhampton är hos alla spelbolag ganska stora favoriter och det är inte så konstigt med tanke på skadeproblem som Newcastle har. 

Jag kommer att spela på asian handicap och bokar Newcastle till +1. Det vill säga att hemmalaget inte förlorar. Vinner hemmalaget med bara ett mål får vi pengarna tillbaka. 

Tips: Boka Newcastle +1

Odds: 2.18 @Betfair Exchange

Insats: 100kr+Exponering 118kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.