22 maj, 2024

Speltips: Bayer Leverkusen-Clubb Brügge

Under kvällen har vi avslutning av Champions League med en del intressant matcher. Det är dock en del matcher som är betydelselösa och svåra att läsa innan startelvorna kommer. 

Dock har jag på förhand hittat ett spel i matchen mellan Bayer Leverkusen och Clubb Brügge. Leverkusen har inte alls presterat som jag trodde man skulle göra i den här gruppen och att Brügge kan vid en seger här säkra gruppseger i högt överraskande. 

Hemmalaget ligger sist inför avslutningen och måste vinna här för eventuellt ha chansen att ta sig förbi Atletico de Madrid och knipa en tredje plats som innebär spel i Europa League. 

Dock behöver Atletico de Madrid tappa poäng på bortaplan mot Porto. 

Hemmalaget går in i den här matchen med bedrövligt form. Laget har bara en seger på de nio senaste tävlingsmatcherna. Den kom i ligan mot Schalke 04 i början på oktober. I Champions League har man slagit bara Atletico och det på hemmaplan. 

Clubb Brügge har överraskat i år oxhuvudet var inte många som trodde att laget skulle ta sig vidare från den här gruppen. Laget har under gruppspelet levt en hel del på sin starka kontringsspel men laget åkte på en storförlust i den senaste CL-omgången när man föll på hemmaplan med 0-4 mot Porto. Där såg man en del brister och kanske fick vi också se vad laget egentligen går för. 

Leverkusen är stora favoriter på marknaden och för mig är det ingen alternativ att spela på en rak hemmaseger till dessa odds. Framförallt med tanke på att Brügge kan överraska ännu en gång. Istället tror jag att vi kommer se en matchbild där hemmalaget dominerar mot ett lågtstående Brügge. Det borde innebära en del hörnor. 

Jag kommer att spela på över 5.5 hörnor för hemmalaget. 

Bayer Leverkusen-Clubb Brügge 

Tips: Leverkusen över 5.5 hörnor

Odds: 1.80@Unibet

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.