22 juli, 2024

2019-07-21: Speltips

Tre speltips under lördagen, där alla tre spel satt. Över två gånger pengar både på AIK och Örebro, samt 1.80 gånger insatsen på Häcken seger på bortaplan mot Sundsvall. Idag söndag har jag kikat närmare på dessa matcher.

Dagens första speltips:

IFK Göteborg-AFC Eskilstuna (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 2.02

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

IFK Göteborg har tappat några viktiga spelare under de senaste veckorna, men trots det så är laget stora favoriter i den här matchen. AFC Eskilstuna tog tre viktiga poäng senast när Kalmar FF besegrades på hemmaplan med 3-1. I och med segern har laget nu bara två poäng upp till säker mark. IFK Göteborg i sin tur tappade tre poäng mot Falkenberg på stopptid. Ett omdiskuterat mål som kom efter att den ursprungliga stopptiden gått ut. Där med tappade Göteborg viktiga poäng i jakten på topplagen. Med andra ord har laget inte råd med att tappa några poäng mot AFC. Trots att AFC har två raka matcher utan förlust har jag svårt att se hur man ska kunna hota Göteborg. Jag tror att vi får se ett revanschsuget IFK Göteborg mot ett AFC som i första hand kommer att försöka hålla nollan och spela defensivt. Jag tror dock att IFK vinner här och väljer att spela på hemmaseger med asian handicap -1. Det innebär att vi får pengarna tillbaka om IFK vinner med uddamålet. 

Malmö FF-IK Sirius (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds: 1.95

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Vid det här laget vet alla vilken bred trupp MFF har. Med ett ”reservbetonat” lag vann MFF i returen mot Ballymena med 4-0 på bortaplan. Kollar man på startelvan som spelade i den matchen så kan man lätt konstatera att många av spelarna skulle gå in i vilket lag som helst i Allsvenskan. Med andra ord lägger jag inte så stor fokus på vilka som kommer att starta med Sirius. Jag förväntar mig att Malmö vinner den här matchen och det ganska enkelt. Jag tycker att spel på asian handicap -1,5 är det bästa spelet. 

Östers IF-Trelleborgs FF (Sverige, Superettan)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.90

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr

Två lag med riktigt dålig form drabbar samman här. Öster har i år vunnit bara en match, medan gästerna kommer med tre raka förluster och bara en seger på de fem senaste matcherna. Båda lagen har under våren haft svårt med målskytten och det i kombination med sämre försvarsspel har gjort att Öster ligger på näst sista plats och är fyra poäng efter Trelleborg. Stor press därmed ligger på Öster som inte får förlora den här matchen. Trelleborg i sin tur kan säkert vara nöjda med en pinne. Jag tror att vi kommer få se två lag som är försiktiga och försöker minimera misstag. Jag tror att vi kommer så få mål i den här matchen och mitt spel här blir under 2.5 mål till 1.90 gånger insatsen.  

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.