21 juli, 2024

Speltips 30/1 Tisdag: Premier League

Det blev inga spel på bloggen under söndagen och måndagen. Dock hade jag återigen en hel del spel på discord-kanalen där 80-speltips gick med över 130-units plus. Discord-kanalen hittar ni här.

Idag tisdag har vi en del spännande matcher inte minst från England och Premier League.

Jag börjar med mötet mellan Nottingham och Arsenal. Nottingham har sett något bättre ut efter tränarbytet men komme till den här matchen med tre förluster och två vinster på de fem senaste. Laget ligger på en 16:e plats i tabellen och har nu mera bara fyra poäng mer än Luton som ligger på nedflyttningsplats.

Laget har haft en del problem i uppspelet där det krävdes omspel mot Blackpool och även då mot Bristol City där Nottingham fick bara 0-0 från den första mötet. I den senaste ligaomgången föll laget på bortaplan mot Brentford med 3-2.

Arsenal i sin tur hade två raka förluster i ligan och det mot Fulham och West Ham vilket gjorde att man tappade mark mot Liverpool i toppstriden. Inför den här matchen är laget fem poäng efter Liverpool.

Under senaste veckorna så har Arsenal rent spelmässigt inte sett speciellt bra ut. Visst laget visade klass när man besegrade Crystal Palace i den senaste omgången med 5-0.

Nottingham har en del spelare borta inför den här matchen och jag förväntar mig att man kommer att backa hem och försöka hålla 0-0 så längde det går. Arsenal lär ösa på och laget har inte råd med flera poängtapp om man ska hota om guldet. Jag tror inte att det blir någon enkel match för Arsenal men jag tror att man vinner. Min rek blir att Arsenal vinner men att det inte blir fyra mål i matchen.

Nottingham-Arsenal

Tips: 2+under 3.5 mål

Odds: 2.14@Unibet

Insats: 1.5 Unit

Avspark: 20:30

Kvällens andra match är mellan Fulham som på hemmaplan tar emot Everton.

Fulham kommer till den här matchen med en seger och fyra förluster på de fem senaste matcherna. Laget har varit ojämna den här säsongen där man vunnit två matcher, förlorat två osv. Laget har även åkt ur båda cuperna. Mot Liverpool i ligacupen gjorde man två bra matcher men räckte inte till. I FA-cupen förlorade laget mot Newcastle i helgen med 2-0.

Lagets senaste ligamatch var mot Chelsea på bortaplan där laget gjorde en okej insats men föll med 1–0. Även i den matchen var insatsen bra och man föll på en straff.

Everton i sin tur fick som bekant tio poäng avdrag och därefter hade laget en bra period där man hade en förlust på åtta matcher och där det blev sex segrar. I och med det så tog sig laget upp på säker mark men på sistone har formen blivit sämre. Till den här matchen kommer laget med en seger på de fem senaste. Everton har tre förluster och en oavgjord på de fyra senaste. I FA-cupen i helgen föll man på hemmaplan mot Luton med 2–1.

En öppen match på förhand tycker jag där jag tror att vi kommer se mål. Min rek här blir över 2.25 mål.

Fulham-Everton

Tips: Över 2.25 mål

Odds: 1.70@Unibet

Insats: 1.5 Unit

Avspark: 20:45

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.