24 juli, 2024

Speltips 27/1 lördag: Ligue 1, Serie A, Serie B

Oj vad fel jag kom igår på matcherna i FA-cupen. Dock tror jag inte var ensam om det. På fyra matcher fick vi se bara två mål. Därmed spelen på bloggen gick tre med förlust och en med vinst. Discord kanalen hade 14-spel där 10 gick med vinst, 3 med förlust och en slutade med halv förlust. Sammantaget blev det 30.6 units plus på discord-kanalen.

Idag lördag har vi en del matcher att se fram emot och jag har tre spel som jag skriver om här. Resten kommer upp på discord kanalen.

I den 19:e omgången av franska Ligue 1 tar Nice emot Metz på hemmaplan. Det såg länge ut som att Nice skulle utmana PSG om ligatiteln men efter flera sämre resultat har den chansen försvunnit mer eller mindre.

Nice kommer till den här matchen med två segrar och tre förluster på de fem senaste. Laget ligger på en andra plats i tabellen och har nu åtta poäng upp till PSG som leder ligan. Annas har Nice varit riktigt bra och stabila den här säsongen. Laget var länge obesegrade i ligan där första förlusten kom i början av december och det mot Nantes på bortaplan då man föll med 1–0. Efter det har laget förlorat mot Le Havre och i den senaste omgången mot Rennes även det på bortaplan.

På hemmaplan är man fortsatt obesegrade och laget har på nio hemmamatcher släppt bara två mål.

Metz i sin tur ligger på en 15:e plats i tabellen med samma poäng som Lyon och två mer än Clermont som ligger på nedflyttningsplatsen. Lagets senaste seger kom i slutet av november månad. Efter det har laget förlorat fem raka matcher.

Här håller jag Nice som favoriter och trots flera poängtapp under senaste tiden så tror jag att laget vinner här. Jag tror dock inte att vi kommer se allt för många mål. Min rek blir att Nice vinner och att det inte blir fyra mål i matchen.

Nice-Metz

Tips: 1+Under 3.5 mål

Odds: 1.82@Unibet

Insats: 2 Unit

Avspark: 15:00

I italienska Serie A tar Atalanta emot Udinese på hemmaplan. Det är ett Atalanta som efter en trevande start fått upp farten i ligan. Laget kommer till den här matche med en förlust på de fem senaste och ligger n mera på en 5::e plats i tabellen. Laget är en poäng bakom Fiorentina som ligger fyra.

I den senaste omgången besegrades Frosinone med hela 5–0 på hemmaplan.

Udinese i sin tur är inblandade i bottenstriden där man har en poäng mer än Verona och två poäng mer än Empoli som ligger under nedflyttningsstrecket. Laget har haft förtvivlat svårt att vinna matcher den här säsongen. Endast två segrar har man mäktat med men laget har hela 12-avgjorda matcher den här säsongen.

Här väljer jag att gå på rak hemmaseger trots det låga oddset.

Atalanta-Udinese

Tips: 1

Odds: 1.50@Bet365

Insats: 5 Unit

Avspark: 15:00

Vi håller oss kvar i Italien men förflyttar oss till Serie B där topplaget Como tar emot Ascoli på hemmaplan.

Como ligger på en andra plats i tabellen men skuggas av flera lag bakom. Laget kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste och på hemmaplan är man riktig starka. Där har man noterats för bara en förlust den här säsongen.

Ascoli i sin tur ligger i botten av tabellen och laget har fyra poäng upp till säker mark. Till den här matchen kommer laget med 1-vinst, 1-förlust och 3-oavgjorda.

Trots att Ascoli spelat upp sig något under senaste tiden så har jag svårt att se att Como tappar några poäng i den här matchen.

Como-Ascoli

Tips: 1

Odds: 1.80@Unibet

Insats: 3 Unit

Avspark: 14:00

Under lördagen har vi ännu fler matchen och för er som vill ta del av mina spel som inte presenteras på bloggen kan gå med i min discord-kanal som är givetvis helt gratis. Den hittar ni här.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.