21 april, 2024

2019-02-17: Speltips

Äntligen lite flyt på bettingssidan. Lördagen slutade med att sex av sju spel satt. Missen kom i matchen mellan Nacional och Feirense i den portugiska ligan. Här trodde jag på under 2.5 mål i matchen, men Nacional vann med hela 4-0.

Idag söndag har jag tittat på följande matcher:

Dagens första speltips:

SPAL-Fiorentina (Italien, Serie A)

Tips: X

Odds: 3.25

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr

En spännande match på förhand. SPAL har spelat ihop 22-poäng mot Fiorentina som har tio poäng mer. Ser man på lagens form så är det fördel Fiorentina. Laget har inte förlorat på de fem senaste matcherna, men det ska sägas att det blivit bara en seger på dessa fem matcher. Fyra matcher har slutat oavgjort. SPAL på hemmaplan har fem raka oavgjorda matcher. Laget har haft stora problem med målskyttet. 9-12 är facit på hemmaplan. Jag tror att vi kommer se en målsnål match, men underlinan är pressad. Jag väljer istället att testa oavgjort till fina 3.25 gånger insatsen.

Dagens andra speltips:

Udinese-Chievo (Italien, Serie A)

Tips: 1

Odds: 1.87

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr

Udinese ligger illa till i tabellen med bara 19-poäng. Laget ligger en poäng före Empoli som är på nedflyttningsplatsen. Med andra ord måste man ta sig i kragen mot seriens sämsta lag. Chievo ligger sist i tabellen och laget har bara nio poäng. Det ska dock sägas att laget började ligaspelet på -3 poäng. Här tycker jag inte att man ska titta på formen som är dålig hos båda lagen. Chievo har ännu inte vunnit på bortaplan den här säsongen och jag tror att Udinese är bättre laget helt enkelt. När vi dessutom får 1.87 gånger insatsen så går det inte låta bli att klicka på en hemmaseger.

Dagens tredje speltips:

Valencia-Espanyol (Spanien, La Liga)

Tips: 1

Odds: 1.78

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Den här säsongen har jag åkt på många smällar när det gäller Valencia. Här hoppas jag kunna lita på Valencia mot Espanyol som har bara en seger på bortaplan den här säsongen. Valencia har haft förtvivlat svårt att vinna sina matcher, men laget svarade för en fin insats när Celtic besegrade förra veckan i Europa League med 2-0. Lagets form i de fem senaste matcherna är bra. Två vinster och tre oavgjorda är facit. På hemmaplan har Valencia varit målsnåla och därför haft svårt att vinna matcher. Tre segrar, åtta oavgjorda och en förlust är lagets facit på hemmaplan. Som jag var inne på så är Espanyol svaga på bortaplan. Laget har inte vunnit på bortaplan på länge och på de fem senaste har laget spelat ihop bara en poäng. Jag testar en rak seger på Valencia till 1.78 gånger insatsen.

Dagens fjärde speltips:

Cosenza-Cremonese (Italien, Serie B)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.02

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Även i den här matchen kollar jag inte speciellt mycket på den totala ställningen i tabellen. Jag tittar istället på hemma och borta facit helt enkelt. Cosenza har på hemmaplan förlorat bara två gånger den här säsongen. I övrigt tre segrar och sex oavgjorda på hemmaplan. Cremonese i sin tur har ännu inte vunnit på bortaplan. På tio spelade matcher har laget fem oavgjorda och lika många förluster. Jag tror att Cosenza har god chans att ta en seger mot ett svagt Cremonese på bortaplan. Jag väljer dock att säkra upp lite och spelar med asian handicap -0.25. Halvförlust om matchen slutar oavgjort.

Dagens femte speltips:

Las Palmas-Gijon (Spanie, La Liga2)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.75

Spelbolag: Unibet

Insats: 20kr

Mittenmöte i spanska andra ligan. Här tycker jag att spelbolagen är fel ute. Las Palmas ligger en poäng före Gijon och vi hittar dessa två på en elfte respektive tolfte plats i tabellen. Las Palmas är dock obesegrade på hemmaplan. Det som talar emot en hemmaseger här är att Gijon är obesegrade i fem raka matcher på bortaplan. Det som talar för hemmaseger är att Las Palmas släppt in bara sju mål på tolv hemmamatcher. Jag väljer här att testa en hemmaseger med asian handicap -0.25.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.