21 juli, 2024

2019-04-27: Speltips

Inga speltips från min sida under veckan. Jag tyckte att det bar knepiga matcher i Allsvenskan. Senaste resultat blev två vinster av två möjliga. 

Idag har jag kollat på följande matcher. 

Dagens första speltips:

Fulham-Cardiff (England, Premier League)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.65

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

Fulham har tagit två raka segrar i ligan, men laget är redan klart för Championship nästa år. Cardiff i sin tur ligger på nedflyttning och har tre poäng upp till Brighton. Formen hos Cardiff är inte bra och laget har bara en seger på de fem senaste matcherna. Trots det har jag en känsla att Cardiff kan vinna här. Jag tror att man är mer motiverad helt enkelt än Fulham. Mitt spel blir att Cardiff vinner med asian handicap -0.25. 

Dagens andra speltips:

Bologna-Empoli (Italien, Serie A)

Tips: 1

Odds: 1.75

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 20kr

Oddset har droppat på Bologna under senaste dagarna. I torsdags stod en hemmaseger till 1.90 gånger insatsen. Trots det ser jag bra spelvärde på hemmaseger i den här matchen. Båda legen fajtas för sin överlevnad i ligan. Empoli ligger på artonde plats i tabellen och har tre poäng uppbringa säker mark. Bologna i sin tur har legat större delen av säsongen under nedflyttningssträcket men efter tränarbytet har man gått bättre. Bara en förlust på de fem senaste matcherna, visar att formen är bra. Empoli i sin tur har bara en seger på de fem senaste matcherna. Empoli har inte vunnit på bortaplan den här säsongen och på sexton spelade bortamatcher har laget lyckats skrapa ihop bara fem poäng. Tittar man på Bologna så har laget dyra raka segrar på hemmaplan. Mitt spel här bli en rak etta till 1.75 gånger insatsen. 

Dagens tredje speltips:

Sollentuna-Linköping City (Sverige, Division 1 Norra)

Tips: 2

Odds: 1.95

Spelbolag: Betsson

Insats: 10kr

Sollentuna har inlett serien med två förluster och en oavgjord match. Det ska dock sägas att motståndet inte varit lätt. Förlusterna har kommit mot Sandviken och Carlstad United. Två lag som tippades inför säsongen tillhöra toppen. Nu tar man emot hårdsatsande Linköping som inlett med två segrar på hemmaplan och en förlust. Förlusten kom på bortaplan mot Umeå. I den matchen hämtade Linköping upp underläge 0-3 till 3-0, men släppte in sedan två mål i slutminuterna. Jag tror att Linköping med sin offensiv kommer att bli för svåra för Sollentuna. Mitt spel här blir att Linköping vinner och set spelas till 1.95 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.