25 april, 2024

Speltips: Luton-Reading

Vi bjuds på mittenmöte i Champipship när Luton tar emot Reading. Här går jag enbart på formen där hemmalaget kommer med fyra vinster och en förlust på de fem senaste, medan Reading har bara en seger på sina fem senaste matcherna. 

Inför den här säsongen så rankades dessa två lag som jämbördiga och efter 17-omgångar har man lika många poäng. 

Luton som sagt har bättre form på slutet, i den senaste omgången tappade man dock ledningen på hemmaplan mot Sunderland och matchen dessförinnan blev det förslut mot Watford på bortaplan. Dock innan Watford matchen hade laget sju matcher utan förslut. 

Reading i sin tur förlorade senat mot Burnley och innan dess tog man en trea på hemmaplan mot Bristol City. Det är också lagets enda seger på de fem senaste som i övrig innehåller fyra förluster. 

Som sagt en oviss match på förhand men jag tror att Luton på hemmaplan har en god chans att ta hem tre poäng mot ett Reading som känns kalla för dagen. 

Luton-Reading 

Tips: 1

Odds: 2.00@Betsson

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.