18 april, 2024

Speltips 13/2: Champions League

Under lördagen hade jag två spel här på bloggen och båda spelen gick med vinst. Som vanligt nu mera är det mycket mer aktivitet på discord kanalen där utöver mina spel finns speltips från andra användare. Det är helt gratis att gå med och den hittar ni på: DISCORD-KANALEN

Förra veckan gick mina spel på kanelen med över 76 units plus.

Idag tisdag drar Champions League igång med två matcher. Utöver det så är det matcher från England och just från England kommer det finnas en hel del spelförslag på Discord kanalen.

I det här inlägget tänkte jag skriva lite om mina tankar kring kvällens två matchen i Champions League.

I den första så är det FC Köpenhamn som tar emot Manchester City. Köpenhamn gjorde en fin gruppspel där man tog sig vidare framför Manchester United och Galatasaray. I ligan ligger laget på en tredjeplats men är bara tre poäng efter Midtjyland som leder ligan.

Nackdelen för danskarna är att man inte börjat vårsäsongen än medan Manchester CIty är mitt uppe i ligaspelet.

Just City är i skrivande stund favoriter att ta hem ligan och det känns som att laget är på väg att hitta storformen. I den senaste ligaomgången besegrades Everton i en match som City inte gjorde mer ön vad som behövdes.

Jag tycker att marknaden är rätt ute vad det gäller spel i den här matchen. Jag tror att vi kommer att se ett Köpenhamn som säljer sig dyrt, samtidigt så förväntar jag mig ett City som kontrollerar matchen. Vi ska komma ihåg att City har ett pressat schema framöver och trots att det finns resurser på bänken så tror jag inte att man kommer att satsa livet ur sig i den här matchen. Samtidigt så är skillnaden enormt mellan dessa två lag att City kan lika gärna vinna med ett par bollar. Efter mycket om och om så landade jag i ett spel. Kevin de Bruyne har legat bakom en hel del sedan han kom tillbaka från sin skada. I den senaste matchen började han på bänken men svarade för en assist. Det är just ”assistspelet” jag är inne på. Att de Bruyne slår minst en assist är lockande till 2.55 gånger insatsen.

FC Köpenhamn-Manchester City

Tips: Kevin de Bruyne minst en assist i matchen

Odds: 2.55@Unibet

Insats: 1 Unit

Avspark: 21:00

Den andra matchen är lite mer öppen tycker jag. RB Leipzig tar på hemmaplan emot Real Madrid.

Leipzig har gått trögt i ligan efter omstarten. På fem omgångar har man en seger, tre förluster och en oavgjord. I den senaste omgången kryssade man på bortaplan mot Augsburg. I en match som slutade 2–2 och där Leipzig tappade ledningen.

Real Madrid i sin tur visade musklerna i den senaste omgången av ligan då man körde över Girona på hemmaplan med hela 4–0. I matchen innan spelade Real oavgjort i debut mot Atlético de Madrid.

Trots att Real Madrid saknar en del viktiga spelare så håller jag laget som favoriter ikväll. Jag väljer här spel på Real med asian handicap -0.25.

RB Leipzig-Real Madrid

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.01@bet365

Insats: 1.5 Unit

Avspark: 21:00

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.