18 april, 2024

Speltips 17/2: Newcastle-Bournemouth

Båda mina senaste spelen här på bloggen gick med vinst. Kevin de Bruyne assisterade fram och Real Madrid var illa ute men vann till slut. Denna lördag drar den svenska fotbollen igång med Svenska Cupen. Jag håller mig lite borta från speltips där.

Jag vill även pusha för discord kanalen som även den här veckan har gått riktigt bra. Alla spel som jag lägger upp där är självklart gratis. Kanalen hittar ni här.

Dagens svep börjar jag i England där Newcastle tar emot Bournemouth. Det är ett Newcastle som är på uppgång känns det som. Efter en tung period under hösten där laget åkte ur gruppspelet av Champions League och halkade efter i ligan har man nu tre raka i ligan utan förlust. Den stora orsaken till ett sämre höst stavas skador på viktiga spelare.

Lagets vändning kom mot rivalerna Sunderland i cupen där man spände musklerna och vann med 3-0. Efter den matchen gjorde man bra insats mot Manchester City men förlorade med udda målet. Efter det har det blivit segrar mot Aston Villa och Nottingham på bortaplan, samt oavgjort hemma mot Luton.

Newcastle ligger på en 7:e plats med tio poäng upp till en Europa plats.

Bournemouth i sin tur hade en fin period under november och december där laget radade upp matcher utan förlust. Dock har vinden vänt igen och till den här matchen kommer laget med två inspelade poäng på de fem senaste matcherna. I den senaste omgången förlorade laget på bortaplan mot Fulham.

Här håller jag Newcastle som favoriter. Som jag varit inne på så känns Newcastle på uppgång igen och med tanke vad laget presterat inte minst på, hemmaplan den här säsongen så tror jag att man har god chans att vinna här.

Newcastle-Bournemouth

Tips: 1X+Under 3.5 mål

Odds: 2.12@Unibet

Insats: 2 Unit

Avspark: 16:00

Som jag redan varit inne på kommer flera tips att finnas på discord kanelen och den hittar ni här.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.