22 juli, 2024

Speltips 20/2: Champions League

Statistik vecka 7

Senaste reken här på bloggen gick med vinst där jag hade att Newcastle inte skulle förlora matchen och att det inte skulle bli fyra mål i matchen. Dock desto fler spel levereras varje dag på discord kanalen som går fortsatt starkt. Förra veckan presenterade jag 154 spel där över 63% gick med vinst.

Kanalen är helt gratis att gå med i och den hittar ni här.

Idag fortsätter Champions League med två spännande matcher som är ur betting synpunkt svårbedömda.

Inter tar emot Atlético Madrid på hemmaplan där Inter är favoriter på marknaden. Själv tycker jag att laget blivit för stora favoriter trots fördelen av hemmaplan. Atlético Madrid är inget orutinerat lag i dessa sammanhang och jag kan tänka mig att Diego Simeone kommer att få sina spelare att slita hårt för att ta med sig ett bra resultat till returen.

Inter går starkt i ligan där laget förlorat bara en match den här säsongen och har nio poäng mer än tvåan Juventus med en match mindre spelat. Senast Inter förlorade en tävlingsmatch var i december månad då man föll mot Bologna i cupen. Liga förlusten kom i slutet av September förra året.

I den senaste ligaomgången tog laget stor seger på hemmaplan mot Salernitana som besegrades med 4–0.

Atlético Madrid i sin tur kommer till de här matchen med tveksam form. Laget har två förluster på de fem senaste tävlingsmatcher. Den ena kom i cupen då man föll mot Athletic Bilbao på hemmaplan med 1–0. Den andra förlusten kom i ligan för två omgångar sedan då Sevilla blev för svåra på bortaplan. Dock spände man musklerna och körde över Las Palmas i den senaste omgången och vann med 5–0.

Här förväntar jag mig att Inter tar tag i matchen mot ett defensivt Atlético Madrid. Jag tycker inte man ska underskatta här bortalaget som kan ligga lågt och spela på kontringar och Inters misstag. Hur vida det kommer att räcka eller inte låter jag det vara osagt. Min rek i den här matchen blir att Atlético inte förlorar matchen och att det inte blir tre mål.

Inter-Atlético Madrid

Tips: X2+under 2.5 mål

Odds: 2.75@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Avspark: 21:00

Den andra matchen mellan PSV och Dortmund är ännu mer oviss tycker jag. Det är två lag som jag har svårt att bedöma måste jag säga. PSV går som tåget i ligan men vi vet också att kvalité på ligan är inte det bästa. Hur som helst så har PSV kryssat bara två gånger i ligan och resten har man vunnit. På 22-omgångar har laget 70-10 i målskillnad.

Ser vi vad laget presterade i gruppspelet så tog man sig vidare från gruppen tillsammans med Arsenal. Det var just mot Arsenal laget inte räckte till där man föll med klara 4–0 på bortaplan.

Dortmund i sin tur ligger på en fjärde plats i ligan men laget ligger hela 17-poäng bakom Leverkusen. Formen i ligan är inte på topp där man efter uppehållet ännu inte vunnit. Fem oavgjorda och en förlust är lagets facit.

Noterbart från dessa sex matcher är att bara en match har gått över 2.5 mål. Ser vi på gruppspelet så var det inte många som trodde att Dortmund skulle vinna den här gruppen. Ännu mindre trodde man på laget efter första matchen mot Newcastle där man var utspelade och föll med 4–1. Det ska sägas att i en del av matcherna har man haft tur och laget fick med sig positiva resultat trots att prestationerna inte varit på topp.

Jag har inte konkreta speltips i den här matchen men närmast ligger under 3 mål. Men jag vill gärna se inledningen av den här matchen innan jag trycker på spelaknappen. Eventuella livespel kommer att komma upp på discord kanalen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.