20 juni, 2024

Speltips 28/11: Hull-Rotherham

Måndagens rek i matchen Fulham-Wolverhampton satt redan i halvtid så jag rekade att båda lagen skulle göra mål.

Idag tisdag finns en del intressanta matcher och jag börjar i England.

I den 18:e omgången av Championship tar Hull emot Rotherham på hemmaplan.

Hull ligger på en åttonde plats i tabellen inför dagens match och laget kommer med en förlust på de fem senaste. I helgen hamnade man i underläge 0–2 på bortaplan mot Swansea men lyckades i den andra halvleken hämta upp underläge i en match som slutade 2–2. Dessförinnan besegrades Huddersfield på hemmaplan med 1–0.

Jag rekade Rotherham mot Leeds och tankarna jag hade då gäller även här. Vi har ett Rotherham som ligger på en 22:a plats i tabellen och laget har vunnit endast två matcher den här säsongen.

Laget faller dock sällan igenom och mot Leeds lyckades man få med sig en poäng. I övrigt förlorar man sällan med fler än två mål och i de flesta matcherna så hänger man med men räcker inte riktigt till.

Ser vi på lagets sju senaste matcherna så har man plockat poäng mot Southampton, QPR, Ipswich och senast mot Leeds. Lagets stora problem den här säsongen ligger i defensiven där man släpper in i snitt två mål per match och är det laget som släppt in flest mål i ligan.

Jag håller Hull som det bättre laget och min rek blir att Hull vinner matchen i kombination med över 2-5 mål.

Hull-Rotherham

Tips: 1+över 2.5 mål

Odds: 3.70

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20.44

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.