20 juni, 2024

Speltips 27/11: Fulham-Wolverhampton

Då lördagen blev bedrövlig så kändes det riktigt bra att söndagens rek till 3.45 satt som ett smack.

Idag måndag är det skralt med matcher men jag hämtar min rek från England.

Fulham tar emot Wolverhampton på hemmaplan i den 13:e omgången. Fulham kommer till den här matchen med dålig form. Laget har en seger på de fem senaste matcherna men det ska sägas att man mött tuff motstånd. Senaste segern tog laget i början av oktober då Sheffield United besegrades på hemmaplan med 3–1. I den senaste ligaomgången föll laget på bortaplan mot Anton Vila med 3–1.

Fulham har inledningsvis haft svårt med det offensiva spelet där man gjort 10-mål på tolv inledande omgångarna.

Wolverhampton i sin tur har tre poäng mer än Fulham men formen är bättre hos gästerna. Laget kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste. Förlusten kom överraskande mot bottenlaget Sheffield United på bortaplan där man föll med 2–1. I den senaste omgången svarade laget för en fin prestation när Tottenham besegrades på hemmaplan med 2–1.

Trots att Fulham har haft svårt med det offensiva spelet så tror jag att Wolverhamptons försvar inte håller nollan. Ser vi på deras matcher den här säsongen så har man hållit nollan bara en gång och det var mot Everton i början på säsongen. Min rek i den här matchen blir att båda lagen gör mål.

Vill man ta lite större risk kan man även spela på över 2.5 mål i matchen.

Fulham-Wolverhampton

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.95@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20.59

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.