21 juni, 2024

Speltips 26/11: Nice-Toulouse

Det blev en usel lördag där alla fem rekar gick med förlust. Dock en hel del otur och stolpe ut men ibland blir det så.

I franska Ligue 1 tar Nice emot Toulouse på hemmaplan. Nice är det enda laget som är obesegrade så här långt i ligan. Laget ligger dock på en andra plats i tabellen och är fyra poäng efter PSG som har en match mer spelad.

Att laget ligger på en andra plats stavas defensiven. På tolv matcher har laget släppt in bara fyra mål. Framåt är Nice inget lag som öser in mål. Hittills har man gjort 13-mål. I den senaste omgången tappade laget poäng på bortaplan mot Montpellier i en match som slutade 0–0.

Anmärkningsvärt är att senast laget släppte in mån var på bortaplan mot PSG i mitten på september i en match som man vann med 3–2.

Toulouse i sin tur hittar vi på en 14:e plats i tabellen med två segrar, sex oavgjorda och fyra förluster. Senaste segern kom i början av oktober då man besegrade Metz på hemmaplan med 3–0. Det dåliga starten i ligan beror mestadels på att laget spelat även i Europa League där man ligger tvåa i sin grupp och har möjlighet att avancera vidare.

Nice är för dagen klart bättre och har bättre form. Jag testar att spela på hemmaseger i kombination med under 2.5 till 3.45 gånger insatsen.

Nice-Toulouse

Tips: 1+Under 2.5 mål

Odds: 3.45@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.