24 juli, 2024

Speltips 25/11: Valencia-Celta Vigo

Glädjande satt båda rekar från igår. Sampdoria gjorde jobbet mot Spezia och trots att Leeds var bättre mot Rotherham lyckades Rotherham hålla 1-1 tiden ut.

Spanska La Liga är framme i den 14:e omgången och Valencia tar emot Celta Vigo på hemmaplan.

Hemmalaget Valenica ligger på 9:e plats i tabellen inför dagens match och laget kommer med en förlust på de fem senaste. I den senaste omgången föll laget tungt på bortaplan mot Real Madrid.

Ser vi på lagets inledande matcherna så har man 16-18 i målskillnad och då ska det sägas att förlusten mot Real Madrid var med 1–5. Med det sagt kan vi konstatera att Valencia är ett lag som varken gör eller släpper in många mål i sin matcher.

Celta Vigo i sin tur har fått en tung start på den här säsongen. Inför dagens match ligger laget på en 18:e plats med en seger och fyra oavgjorda. Framförallt så är det defensiven som inte varit tillräckligt bra och laget har släppt in 24-mål.

Jag håller Valencia som det bättre laget och jag tycker att spel på Valencia med asian handicap -o.25 är ett bra spel.

Valencia-Celta Vigo

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.78@Unibet

Insats: 1 Unit

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.