22 juli, 2024

Speltips 28/11: QPR-Stoke

Måndagens rek i matchen Fulham-Wolverhampton satt redan i halvtid så jag rekade att båda lagen skulle göra mål.

I den 18:e omgången av Championship tar QPR emot Stoke på hemmaplan. Sverige bekante Marti Cifuentes som lämnade Hammarby för jobb i QPR har inte fått speciellt bra start. Laget plockade två poäng med honom vid rodret men i den senaste omgången föll man på bortaplan mot Norwich.

QPR har stora problem i det offensiva spelet den här säsongen. Endast 11-mål har man gjort på 17-omgångar. Det som blivit något bättre med Cifuentes är defensiven. Sedan han tog över har laget släppt in två mål på tre matcher.

Stoke i sin tur ligger på en 16-plats i tabellen och i den senaste omgången bröts lagets svit av fem matcher utan förlust då man föll på hemmaplan mot Blackburn med klara 3–0. Innan matchen mot Blackburn så hade laget hållit nollan i fyra raka matcher. Dock har Stoke precis som QPR problem att producera framåt. Laget har gjort fem mål på de sex senaste och tittar vi på de tre senaste så har man inte lyckats göra mål.

Med tanke på att båda lagen har svårt med målskyttet så tror jag att spel på under 2.5 är bra.

QPR-Stoke

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.75@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20.44

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.