22 maj, 2024

Decimerat Hammarby tappade 2-0

Hammarby var på väg mot sin femte raka seger, men tappade 2-0 till 2-2. 

Efter en jämn första halvlek kunde Mats Solheim ge Hammarby ledningen i slutet av den första akten. 

I den andra halvleken fick Hammarby målvakten David Blazevic utvisad. Blazevic kom sent in i en duell med Alexander Ahl Holmström. 

Strax efter ökade Muamer Tankovic på till 2-0 för Bajen. I numerärt överläge i den 79:e minuten reducerade Kalmar på straff genom Nils Fröling och fem minuter senare kom också kvitteringen till 2–2 genom Henrik Löfkvist

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.