24 juli, 2024

Speltips 5/12: Wolverhampton-Burnley

Inga rekar under måndagen. Dock gick två rekar med halvförlust och två med vinst i söndags.

Idag tisdag har vi två matcher i Premier League och i den första tar Wolverhampton emot Burnley.

I lördags var Wolverhampton helt chanslösa mot Arsenal och förlorade med 2–1. I omgången innan föll laget mot Fulham efter sent avgörande på straff. I övrigt kommer laget till den här matchen med bara en seger på de fem senaste matcherna.

Målfabrikationen framåt är det inget fel men det är defensiven som inte varit tillräckligt bra under hösten. Det är anledningen varför laget inte tagit fler poäng.

Burnley tog en viktig seger i helgen då laget besegrade Sheffield United med hela 5–0. Dock ska man inte dra allt för stora slutsatser med tanke på hur dåliga Sheffield är. Det var laget andra segern den här säsongen.

I övriga matcher har man inte räckt till och Vincent Kompany har trots det hållit kvar vid sin spelidé. Laget har så här långt gjort 15-mål och släppt in 32-mål.

Här ska det råda en viss klasskillnad. Wolverhampton är i grunden klart bättre. Min rek i den här matchen att Wolverhampton vinner matchen och att det inte blir fyra mål i matchen.

Wolverhampton-Burnley

Tips: 1+Under 3.5 mål

Odds: 2.48@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:29

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.