24 juli, 2024

Speltips 3/12: Lille-Metz

Lördagen slutade med två vinster och två förluster. Jag kom helt fel på Blackburn och Cosenza men även spel på Arsenal med under 3.5 mål var inte något bra spel med tanke på hur den matchen såg ut.

I franska Ligue 1 tar hemmalaget Lille emot Metz. Här har vi två lag med hyfsat bra form sett till senaste fem matcherna.

Lille kommer till den här matchen med sju raka utan förlust i ligan och laget har elva raka utan förslut om vi räknar in spel i Europa Conference League.

I ligan ligger laget på en fjärde plats i tabellen och laget är sju poäng bakom serieledaren PSG. När det gäller Conference League så spelade laget i veckan och vann mot slovenska Olimpija Ljubljana med 2–0. Den segern gjorde att laget är klara för vidare avancemang från den gruppen.

I den senaste ligaomgången besegrades Lyon på bortaplan med 2–0.

Metz i sin tur har varit lite ojämna där laget inledde säsongen bra men hade en period med fyra raka försluter innan man studsade tillbaka och kommer till den här matchen med fyra raka utan förlust. Dock har man två segrar och två avgjorda på dessa fyra matcher.

Lille har varit starka på hemmaplan den här säsongen där man har en förlust och det mot Reims. I övrigt har man vunnit fyra matcher och en oavgjord med 8-3 i målskillnad.

Här tror jag att hemmalaget vinner och att det inte blir fyra mål i matchen.

Lille-Metz

Tips: 1+Under 3.5 mål

Odds: 2.05@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 17:04

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.