24 juli, 2024

Speltips 3/12: Toulouse-Lorient

Lördagen slutade med två vinster och två förluster. Jag kom helt fel på Blackburn och Cosenza men även spel på Arsenal med under 3.5 mål var inte något bra spel med tanke på hur den matchen såg ut.

I franska Ligue 1 tar hemmalaget Toulouse emot Lorient.

Här har vi två lag som ligger i botten av tabellen. Toulouse har under hösten krigat på två fronter. I Europa League ligger laget tvåa och har allt i egna händer för att lösa en andra plats. Det fina prestationen i Europa League har påverkat ligan negativt. Laget kommer till den här matchen med sex raka utan seger och den senaste segern i ligan kom mot Metz på hemmaplan i början på oktober.

Lorient är inte speciellt mycket bättre. Laget ligger en poäng bakom hemmalaget och kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste.

Den stora skillnaden mellan dessa två lag ligger i defensiven där hemmalaget släppt in klart mindre mål. Dock har båda lagen haft svårt med målskyttet i inledningen av säsongen.

Jag tror vi kommer se en tajt match där båda lagen kommer att spela avvaktande för att inte bjuda på något gratis. Min rek blir under 2.5 mål i matchen.

Toulouse-Lorient

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.95@VerdeCasino

Insats: 0.2 Unit

Spelstopp: 14:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.