22 juni, 2024

Speltips 3/12: West Ham-Crystal Palace

Lördagen slutade med två vinster och två förluster. Jag kom helt fel på Blackburn och Cosenza men även spel på Arsenal med under 3.5 mål var inte något bra spel med tanke på hur den matchen såg ut.

Söndagen bjuder på en del fina matcher och i Premier League tar West Ham emot Crystal Palace.

West Ham har under hösten krigat på två fronter. I ligan ligger laget på en nionde plats och kommer till den här matchen med två raka segrar. Innan dess hade man tre raka förluster.

Spelet i Europa League har gått bra och laget är tillsammans med Freiburg klara för vidare avancemang.

Allt är dock inte helt utan problem i detta West Ham. Laget har en del skadeproblem och helt klart är att Antonio kommer att missa matchen. Dessutom saknades Jarrod Bowen i Europa League och han kommer förmodligen att missa degens match.

Även Crystal Palace har en del skadeproblem inför den här matchen. Både Eze och Doucoure klev av mot Luton, en match som Palace förlorade med 2–1.

Laget ligger på en 13:e plats i tabellen inför dagens match och har en seger och fyra förluster på de fem senaste matcherna.

Jag håller hemmalaget som favoriter i den här matchen och jag tycker att spel på West Ham med asian handicap -0.25 är bra spel.

West Ham-Crystal Palace

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.80@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 14:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.