20 maj, 2024

Speltips 6/8: Målsnålt i Kalmar?

Inga speltips från min sida under några dagar då mest beroende på brist på ideér faktiskt. 

Allsvenskan rullar på och idag har jag tittar på några matcher. 

Ett intressant möte hittar vi i Kalmar där hemmalaget tar emot Örebro. 

Kalmar ligger alltjämt sist i tabellen och Nanne Bergstrand stor bekymmer är det offensiva spelet tycker jag. Efter skadan på Nils Fröling har Kalmar haft svårt att skapa målchanser i det öppna spelet. Istället lägger man stor fokus på fasta situationer där inkast blivit lagets vapen. Laget kommer till den här matchen med tre raka oavgjorda i ryggen och man kan konstatera att Kalmar är trots allt svårslaget i Allsvenskan. 

Örebro i sin tur blandar och ger. På papper har Örebro en hyfsat bra trupp som borde ligger på övre delen av tabellen. Allt stämmer dock inte och laget kommer till den här matchen med bara en seger på de fem senaste matcherna. I den senaste omgången föll man på hemmaplan mot Falkenberg med 1-2. 

Jag tror vi kommer att se en defensiv match. Det är tajt spelschema i Allsvenskan med många matcher på kort tid, vilket brukar innebära att målproduktionen blir lidande. Lägg där till att vi har här två lag som svårt att göra mål. Jag tycker att under 2.5 mål i den här matchen är ett bra spel. 

Kalmar-Örebro

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.86

Spelbolag: Unibet

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.