22 juni, 2024

Speltips: Bayern München-Inter

En betydelselös match väntar i grupp C när Bayern München tar emot Inter. Förutsättningarna är klara inför den här matchen. Bayern har vunnit gruppen och Inter kommer att bli tvåa i gruppen. 

Inför årets Champions League var Bayern favoriter i gruppen medan andra platsen skulle stå mellan Barcelona och Inter den den förstnämnda var favoriter. Barca har dock inte infriat förväntningarna och har redan åkt ur. 

Det såg länge ut som att Inter inte skulle ta sig vidare från den här gruppen men efter segern på hemmaplan mot Barcelona har laget radat upp segrar.  I ligaspelet kommer Inter  från fyra raka segrar och tränare Simone Inzaghi som ett tag hängde väldigt löst har onekligen vänt på skutan. Inter har  hämtat upp tappade poäng i ligaspelet och från 5:e plats har laget åtta poäng upp till Napoli som är i serieledning.

Bayern München i sin tur växlat upp i ligaspelet och är bara en poäng bakom serieledaren Union Berlin. 

Jag förväntar mig att båda lagen roterar, inte minst Inter som har en viktig match i helgen mot Juventus. 

Följande spel ser spännande ut, men jag kommer inte att lägga dessa innan jag ser startelvorna. 

Bayern München-Inter

Tips 1: Bayern München leder i halvtid och vinner matchen 

Odds: 2.10@Bet365

Insats: 1 Unit 

Tips 2: 1+över 3.5 mål

Odds: 2.60@Unibet

Insats: 0.5 Unit 

Tips 3: Båda lagen gör inte mål

Odds: 2.52@Betsson

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.