20 juni, 2024

Speltips: Milan-Salzburg

Salzburg gästar Milan i en för laget direkt avgörande match. Förutsättningarna i Grupp E är att Chelsea är gruppvinnare och att Milan klarar sig vidare på ett oavgjort resultat. 

Därmed måste Salzburg vinna för att ta sig förbi Milan. Milan har annars öppnat ligaspelet okej. Laget har förlorat mot Napoli och Indien senaste omgången föll man på bortaplan mot Torino. Därmed har man två förluster i liggan och ligger på en tredjeplats med sex poäng upp till Napoli som leder. 

Det känns som att spelarna hade tankarna på den här matchen när man mötte Torino i helgen. Milan såg länge ut att bli avhängda från eventuell avancemang i den här gruppen. Laget har inte räckt till mot Chelsea men seger i Zagreb mot Dinamo gav laget chansen. 

Salzburg i sin tur har tagit poäng av alla lag i den här gruppen och lär nog ge Milan en rejäl match ikväll trots bortaplan. Laget behöver eventuellt ta minst en poäng här för att inte tappa sin tredje plats. Dock är det inte troligt att Chelsea förlorar mot Dinamo Zagreb i den andra matchen. 

Mycket kan dock förändras under matchens gång. Milan behöver dock inte oroa sig hur det går i den andra matchen för även om Dinamo skulle slå Chelsea så har Milan bättre målskillnad. 

Jag tror att vi kommer att se en matchbild där båda lagen spelar försiktigt. Trots att Salzburg behöver vinna så har jag svårt att se att man kommer att satsa framåt från början. Jag kan tänka mig att man försöker hålla 0-0 och utnyttja eventuella misstag av Milan. Milan i sin tur går som sagt vidare via en oavgjord resultat och lär inte bjuda på något gratis. 

Jag kommer att spela under 2.5 mål till 2.20 gånger insatsen. 

Milan-Salzburg 

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 2.20@Betfiar

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.