22 maj, 2024

Speltips: Manchester City-Sevilla

En betydelselös match i Grupp G där Manchester City tar emot krislaget Sevilla. Sevilla har säkrat vidare avancemang till Europa League och lär inte satsa livet ur sig i den här matchen. 

City är redan gruppsegrarare och det lär roteras kraftigt i startelvan från Peps sida. City möter redan i helgen Fulham och jag tror att Pep prioriterar den matchen betydligt högre än kvällens fight. Med det sagt så betyder det inte att ”bänkspelarna” inte är tillräckligt bra för att slå Sevilla. Det är säkert så att de som får chansen ikväll vill visa att man är tillräckligt bra för att starta även i Premier League. 

Sevilla har haft en tung inledning i ligan. Tränarbytet har inte gett någon effekt och faktum är att laget ligger på nedflyttningsplats efter tolv spelade omgångarna. I den senaste ligamatchen föll laget tungt på hemmaplan mot Vallecano. 

Jag tror att vi kommer se en matchbild där City kontrollerar matchen mot ett Sevilla som kommer att backa hem och försöker hålla ner siffrorna. Jag kan tänka mig att även Sevilla roterar i sin startelva och med tanke vilka spelare som City har så råder det klasskillnad mellan dessa två lag även med rotation risken. 

Jag har två spel i den här matchen. Den första är att City vinner med två bollar och den andra är att båda lagen inte gör mål. 

Manchester City-Sevilla

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds:1.75@Betsson

Insats: 1.5 Unit

Tips 2: Båda lagen gör inte mål

Odds: 1.92@Nordicbet

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.