21 maj, 2024

20119-04-06: Speltips

Senaste speltips lämnade jag i onsdags. Tre speltips där alla gick med vinst. Idag lördag finns det en del spännande spelobjekt att satsa på. 

Jag har kollat på följande matcher. 

Dagens första speltips:

Sampdoria-Roma (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.46

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

En mycket intressant och viktig match för båda lagen. Roma ligger åtta och Sampdoria ligger på en nionde plats i tabellen. Roma har 48-poäng, Sampdoria 45-poäng. Båda lagen har faktiskt chansen att ta en fjärde plats, vilket innebär spel i Champions League. Milan ligger fyra med 52-poäng, Atlanta femma med 51-poäng och Lazio sexa med 48-poäng. Med det sagt så är bara seger som gäller för båda lagen. Skulle Sampdoria förlora här så tror jag att säsongen är över. Roma i sin tur skulle ha fortsatt chans på Europa platserna även vid en förslut. Roma kommer till den här matchen utan ett par viktiga spelare. El Shaarawy, Pastore och Florenzi är några som saknas i Roma. Albin Ekdal är skadad och tveksamt om han kommer till spel för hemmalagets del. Här finns det flera bra spel som man kan satsa sina pengar på. Sampdoria är bra på hemmaplan och Romas form pekar nedåt. Jag tror att Sampdoria har god chans att vinna här och väljer i första hand att spela på hemmaseger med asian handicap -0.25 till 2.46 gånger insatsen. Andra spel här blir att båda lagen för mål till 1.72 gånger insatsen. Tredje spel här blir att båda lagen gör mål och att det blir minst tre mål i matchen. Det spelas till 1.95 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips: 

Juventus-Milan (Italien, Serie A)

Tips: 1

Odds: 1.80

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Juventus har avgjort ligan sedan länge och fyra dagar efter den här matchen spelar man mot Ajax borta i Champions League. Milan hade en bra period innan derbyt mot Inter, men efter den förlusten hat laget förlorat mot Sampdoria och senast blev det bara 1-1 mot Udinese. Jag ställer ett stort frågetecken kring Milans form. Laget spelar dock för en fjärde plats i tabellen där det är otroligt jämt, vilket jag var inne på i mitt föregående tips. Juve saknar en del spelare inför den här matchen och Ronaldo är tveksam till spel. Jag är dock helt övertygad om att han inte startar om han känner allra minsta av skadan. Milan har kapacitet att stå emot Juventus som är favoriter även utan Ronaldo på plan. Jag tror dock inte att Milan kommer att få med sig några poäng från den här matchen. Jag väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.80 gånger insatsen. 

Dagens tredje speltips: 

Birmingham-Leeds (England, Championship)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.77

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 20kr

Birmingham hade länge häng på platserna som innebär play-off, men laget straffades av förbundet med minus nio poäng då man ansåg att klubben brustit i det ekonomiska skötsel. Det innebär att Birmingham dras in i striden om nytt kontrakt. Det som oroar ännu mer är lagets form. Laget har nämligen fem raka förluster i ligan och man har sparkat tränaren. Leeds hade en tyngre period i början på 2019, men formen på sistone är god. Sex segrar och två förluster på de åtta ligamatcherna. Leeds ligger på en andra plats i tabellen och har två poäng mer än Sheffield United som ligger på en tredje plats. Jag väljer här spel på Leeds med asian handicap -0.25 och det spelas till 1.77 gånger insatsen. 

Dagens fjärde speltips:

Häcken-Helsingborg (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1+över 2.5 mål i matchen

Odds: 2.50

Spelbolag: Bet365

Insatsen: 15kr

Båda lagen gjorde det bra i premiären. Häcken fick med sig 1-1 från bortamötet med guldtippad Malmö. Helsingborg i sin tur besegrade en annan guldfavorit i form av Norrköping. Nu väntar match på konstgräs och ett Häcken som öst in mål i cupen. Lägg där till att Helsingborg inte vunnit mot Häcken sedan 1994 så förstår ni att det mesta talar för Häcken. Markus Holgersson och Andreas Granqvist är båda tveksamma i Helsingborg. Även om båda startar så har Häcken ett bredd på offensiva spelare som kan lösa mitt spel här. Det första spelet blir att Häcken vinner och att det blir minst tre mål i matchen. Andra spelet blir att Häcken gör minst två mål och det spelas till 1.70 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.