24 juli, 2024

Bra boka spel i League One

Dagens andra drag hämtar jag från England och League One, där hemmalaget Portsmouth tar emot Milton Keynes. 

Portsmouth är obesegrade på hemmaplan den här säsongen och ikväll tar laget emot Milton Keynes som har tagit bara en bortaseger i år. Portsmouth ligger på en sjunde plats i tabellen och jagar Peterborough och Fleetwood som ligger femma respektive sexa i tabellen. Portsmouth kommer till den här matchen med tre segrar och två förluster. Båda förluster är alltså på bortaplan. Milton i sin tur har vaknat till liv och till den här matchen kommer laget med fem raka utan förlust. Men som sagt laget är inte bra på bortaplan. En seger och fem oavgjorda är lagets facit den här säsongen på borta plan. Jag tror att hemmalaget har goda chanser att vinna här och väljer därmed att boka Milton hos Betfair Exchange. 

Tips: Boka Milton 

Odds: 2.00 @Betfair Exchange

Insats: 100+600 i exponering

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.