22 maj, 2024

Asian lina testas på Cardiff

En riktigt tung måndag blev det. Mina spel på Liverpool tre till antal blev inte som jag hade tänkt mig. Bara ett spel gick med vinst. Spelet på Frankfurt bommades även den. Det hela slutade med minus i kassan. 

Idag tisdag hämtar jag första draget från England och Championship där hemmalaget Cardiff tar emot Nottingham.

Mycket intressant match mellan två lag som jagar en play-off plats. Nottingham ligger inför dagens match på femte plats, medan vi hittar Cardiff på en tionde plats med sex poäng upp till Nottingham. 

Nottingham har gjort en fin säsong så här långt, men jag tycker att lagets prestationer och form är på väg åt fel håll. Bara en seger på de fem senaste matcher vittnar om det. Cardiff i sin tur har en förlust på de åtta senaste ligamatcherna. Förlusten kom i den senaste omgången på bortaplan mot Stoke. 

Nottingham spelade oavgjort 0-0 mot QPR i den senaste omgången och det på hemmaplan. Jag kommer att spela på hemmalaget i den här matchen med asian handicap -0.25 och det till 2.07 gånger insatsen

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.97 @Bet365

Insats: 40kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.