24 juli, 2024

Speltips 8/1: Wigan-Manchester United

Söndagens två huvudrekar gick med vinst medan chansningen gick inte hem. Idag är det skralt med matcher men jag hämtar bra spel från kvällens FA-cup match.

Det handlar om Wigan som på hemmaplan tar emot Manchester United och den här reken bygger på att United ställer upp med ordinarie lag.

Wigan hittar vi för dagen i League One där laget haft en tyngre period bakom sig. Efter tre raka förluster studsade man tillbaka med seger mot Carlisle och i den senaste omgången blev det oavgjort 1–1 mot Barnsley på bortaplan.

Wigan har varit ojämna den här säsongen där man har 10-segrar, 5-oavgjorda och 10-förluster på 25-omgångar. Laget ligger på en 18:e plats i tabellen och har bara fyra poäng ner till lagen under nedflyttningsstrecket.

Manchester United har under den här säsongen tagit poäng i en del matcher fast spelet inte varit bra. Inte heller har laget räckt till i Champions League där laget åkte ur. Ser vi på ligaspelet så har man en seger på de fem senaste och i den senaste omgången blev det förlust på Nottingham på bortaplan.

I omgången innan var laget illa inte när man hamnade i underläge 0–2 mot Aston Villa men visade moral och lyckades vända till seger 3–2. Dock ska det tilläggas att Aston Vllla bjöd in United i den matchen.

Under december månad kan vi notera att United haft problem med att skapa målchanser och därmed gjort få mål.

United är favoriter i den här matchen och marknaden räknar med en stark startelva. Dock tror jag inte att det blir någon promenadseger för United. Wigan måste i för sig fokusera på ligan men för deras del är det här årets match och kommer förmodligen att sälja sig dyrt. Min rek blir att United vinner matchen men att det inte blir fyra mål i matchen.

Wigan-Manchester United

Tips: 2+under 3.5 mål

Odds: 2.12@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 21:14

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.