21 juni, 2024

Speltips 7/1: Serie A

Lördagen slutade med minus och det mest beroende på det jag var inne på att man ska avvakta med att se startelvorna i olika matcher. Exempelvis Newcastle ställde upp med riktigt bra lag och förändrade min rek.

Coventry körde över sin motstånd och det spelet gick inte heller hem. Brighton ställde upp med sin bästa elva för stunden och till slut vann dem stort.

I Italien gjorde Inter jobbet men Fiorentina svek.

Idag hämtar jag två rekar från Serie A och börjar med lunchmatchen mellan Emoli och Milan.

Enpolig går tungt i Serie A och laget ligger näst sist med 3-segrar, 4-oavgjorda och 11-förluster den här säsongen. Laget har presterat varken defensivt eller offensivt och mycket talar att man får börja om i Serie B nästa säsong.

Empoli kommer till den här matchen med sex raka utan seger och den senaste segern tog laget på bortaplan mot Napoli i mitten av november.

Rent defensivt har det sett något bättre ut sett till de fem senaste matcherna men offensivt går det fortsatt tungt. Laget har nämligen inte gjort något mål i de tre senaste och bara två mål har man på de fem senaste matcherna.

Milan i sin tur tog sig vidare till slutspel i Europa League men åkte ur Champions League. I ligan ligger laget på en tredje plats men har långt upp till Inter och Juventus. Mest beroende att laget tappat en del onödiga poäng mot på papper sämre motstånd.

Till den här matchen kommer laget med 3-vinster, 2-oavgjorda och 1-förlust på de fem senaste. I veckan gjorde man processen kort med Cagliari i cupen och gick vidare via en 4–1 seger. I den senaste ligaomgången besegrades Sassuolo med knappa 1–0.

Här tror jag att vi får se Milan som tar tag i matchen mot ett defensivt Empoli. Jag tror att Milan vinner matchen men att det inte blir någon målkalas.

Empoli-Milan

Tips: 2+Under 3.5 mål

Odds: 2.38@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 12:29

Andra reken hämtar jag från matchen Salernitana som på hemmaplan tar emot Juventus. Dessa två lag möttes i veckan i cupen och då körde Juventus över Salernitana på hemmaplan och vann med hela 6–1.

Salernitana ligger sist i ligan men har bara tre poäng upp till säker mark. Att laget förlorade i veckan lägger jag inte speciellt mycket fokus på men tanke på att man ställde upp med en del reserver i den matchen. Dock saknas en ett par viktiga spelare inför dagens match. Cabral, Coulibaly och Dia missar dagens match då de är iväg på Afrikanska mästerskapen.

Salernitana har vunnit bara två matcher den här säsongen och i den senaste omgången tog laget tre viktiga poäng mot Hellas Verona. Just den segern gav laget nytt hopp i bottenstriden.

Annars är det inte mycket som stämt för detta Salernitana som har gjort näst minst mål i ligan och släppt in mest av alla lag.

Juventus i sin tur ligger tvåa i ligan och är fem poäng efter Inter med en match mindre spelad. Laget har förlorat bara en match den här säsongen och det mot Sassuolo på bortaplan i slutet av september. Trots det så har spelet inte sett jätte bra ut. Segrarna i slutet på förra året har suttit hårt åt.

Här tror jag inte vi får se samma överkörning från Juventus sidan som i veckan. Jag tror att Juve kommer gå ut och kontrollera den här matchen och Salernitana är bara för dåliga för att kunna hota. Min första rek blir att Juve vinner matchen och att det inte blir fyra mål i matchen. Jag testar även en liten peng på att Juve vinner matchen och att det inte blir tre mål i matchen.

Salernitana-Juventus

Tips 1: 2+Under 3.5 mål

Odds: 2.02@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Tips 2: 2+Under 2.5 mål

Odds: 3.35@Unibet

Insats: 0.2 Unit

Spelstopp: 17:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.